Følg

Widget for firmainformasjon

Widgeten for firmainformasjon gir en oppsummering av firmaets nøkkelstall, samt eier- og styresammensetning. For fullstendig regnskap og eier/styre informasjon kan man se dette på regnskapstall.no

Da informasjonen tilgjengelig kan variere fra selskap til selskap, for eksempel at selskapet ikke er regnskapspliktig, er det mulig å skru av og på de ulike seksjonene.

Man søker lett opp et selskap på navn eller organisasjonsnummer, velger hvilke parametere som skal vises og limer innbyggingskoden inn på sitt nettsted.

Prøv veiviseren for denne widgeten på www.regnskapstall.no

Parametere som kan justeres

• Søk firmanavn eller organisasjonsnummer
  • Skru av/på graf for regnskapstall
  • Skru av/på regnskapstall
  • Skru av/på aksjonærer
  • Skru av/på roller