Følg

Informasjonen som står om min bedrift er feil, hvordan kan dette rettes?

Gjelder feilen kontaktinformasjon til selskapet kan du kontakte oss direkte via kundeservice@regnskapstall.no

For feil som gjelder regnskapsinformasjon, rating, pant, betalingsanmerkninger eller roller kan du ta kontakt med vår leverandør Bisnode Credit via data.no@bisnode.no.

Manglende oppdatering av roller kan eventuelt gjøres ved innlogging i Altinn. For mer informasjon vedrørende endring av foretaksinformasjon vennligst klikk her: https://www.brreg.no/om-oss/kontakt-2/